Laurastar Strijksysteem Smart M Limited

€ 1.799,00
Op voorraad: laatste 6 stuk(s)

LIMITED EDITION: 2 ACCESSOIRES INBEGREPEN

SMARTPHONEHOUDER
STRIJKHOES X-TREMECOVER S - ZWART

Slimmer strijken met een geconnecteerd strijksysteem. 

Dankzij de Bluetooth-technologie maakt het strijksysteem verbinding met de mobiele applicatie en verandert in een strijkcoach om jouw kleding te verfraaien. Je kan dagelijks gebruikmaken van drie videotutorials die je begeleiden bij het installeren van het systeem, die je de basis van het strijken leren en die allerlei tips geven om stoffen zoals zijde, katoen of wol beter te strijken.   

  • Afneembaar waterreservoir 
  • Geïntegreerde wieltjes 
  • Automatische oprolling 
  • Gaat automatisch aan en uit

Meer Info

  • Voor 20:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Gratis verzonden binnen Nederland
  • Het beste deskundige advies
  • De grootste van Nederland
  • Een "echte" winkel, je bent welkom

Details

Hygiënische stoom doodt 99,999% van de bacterieën

Het gamma Laurastar is voorzien van een unieke stoomfunctie om textiel diepgaand te reinigen. Onze moderne levensstijl (vocht, isolatie, verwarming) schept een ideale leefomgeving voor de organismen die allergieën veroorzaken. De reinigende stoom elimineert ze en voorkomt dat ze zich kunnen verspreiden. Dankzij de hoge temperatuur, de diepe doordringing in de vezels en de kracht van de stoomstoot, vernietigt deze unieke stoom de mijten, bacteriën en schimmels die na het wassen (op 40°) achterblijven. Met de stoom van Laurastar worden uw kleding en huishoudelijk textiel hygiënisch schoon.
 
 
Laurastar technologieën
 
Het merk Laurastar stelt zich niet enkel tevreden met een wereldwijde erkenning als specialist in ultrafijne en krachtige stoom, het heeft eveneens kwaliteit en uitstekende strijkresultaten als doel. Laurastar innoveert om de grenzen van de perfectie te overschrijden. Stoompulsen, een actieve 3D-zool, automatische stoom, een actieve tafel en een professioneel strijkijzer, allemaal technologische hoogstandjes die jou te helpen een uniek resultaat te bereiken.

Professioneel strijkijzer

 

Alle Laurastar strijkijzers zijn uitgerust met een unieke professionele zool. Deze verspreidt ultrafijne en krachtige stoom, die zich aan elke stof aanpast en zodoende ook verticaal gebruikt kan worden. De afgeronde vorm voorkomt valse plooien.

Actieve 3D-zool

Om de schoonheid van jouw kleding te behouden heeft Laurastar een ijzer gesmeed en een actieve 3D-zool gecreëerd. Deze Zwitserse exclusiviteit biedt een ongeëvenaarde strijkkwaliteit in één enkele beweging dankzij twee handelingen: het profiel van de zool spant de stof aan terwijl de stoom over het volledige oppervlak van de zool wordt verdeelt en zo plooien zonder moeite verwijderd. . De vezels worden op deze manier diepgaand opgefrist.

Stoompulsen

Stel je eens voor dat je water en warmte zou kunnen beheersen om weer volume en schoonheid aan uw kleding te geven. Dit is nu mogelijk met de modellen uit de hoogste productlijn van Laurastar, uitgerust met stoompulsen, de ultieme manier om voor uw kleding te zorgen. Via het verspreiden van opeenvolgende stoomstoten garanderen deze stoompulsen een optimale dosering voor een perfect resultaat, ongeacht de kleur of stof van uw kleding. Laurastar stelt zich niet enkel tevreden met een wereldwijde bekendheid als specialist in ultrafijne en krachtige stoom, zij innoveert ook, om de grenzen van de perfectie te overschrijden.

Actieve strijktafel

De actieve strijktafel van Laurastar, uitgerust met een opblaas- en aanzuigsysteem, beschermt het textiel optimaal en blaast jouw kledingstukken nieuw leven in. Het opblaassysteem positioneert en spant de stof automatisch aan op de tafel. Er wordt een luchtkussen gecreëerd dat valse plooien voorkomt. Het aanzuigsysteem zorgt er dan weer voor dat het kledingstuk strak op de tafel ligt, zodat er mooie rechte strijkvouwen ontstaan.

Sensteam-technologie

De Sensteam-technologie registreert de bewegingen die je met het strijkijzer maakt om automatisch stoom af te geven. Je hoeft niet meer op de knop te drukken, uw beweging is voldoende om automatisch stoom af te geven.

Meer Info

Meer Info
Artikel code LS SMART M LIMITED
Merk LauraStar
EAN code 0790776015178

Veel gestelde vragen

Vragen van andere klanten
Er zijn nog geen vragen gesteld
Wil je een vraag stellen? Log eerst even in dan helpen we je graag.