Laurastar Strijksysteem GO

€ 749,00 per stuk Advies Prijs € 799.00
Leverbaar binnen 2 werkdag(en)
Artikel code
LS S GO

Professioneel strijken kan vanaf nu met de Laurastar Go Strijksysteem. De opblaas- en aanzuigfunctie zorgen voor de betere strijkresultaten, dit komt doordat het kledingstuk beter blijft liggen op de plank en hierdoor krijg je geen valse plooien.

Laurastar Strijksystemen

Het merk Laurastar richt zich al vele Jaren op de technologie van het strijken. Zij zorgen ervoor dat het jou makkelijker en leuker wordt gemaakt. Want laten we eerlijk zijn, strijken is niet de ‘’leukste’’ klus in huis. Met een Laurastar Strijksysteem gaat het sneller en makkelijker waardoor het ook ‘’leuker’’ wordt. Hieronder leggen we de verschillen uit in de Premium strijksystemen en wat ze allemaal kunnen.

Makkelijk en snel

Als eerste is het fijn dat het strijksysteem erg makkelijk uit- en in te klappen is, hier hoef je niet voor gestudeerd te hebben. Als het water in het reservoir hebt gedaan moet de Laurastar acht minuten opwarmen. Ook verwarmd hij twee keer tot 150 graden, hierdoor voelt het niet klammig aan.

De eigenschappen van de Laurastar S4A

  • Soft Pressing zool. Deze zool doe je om de normale zool heen en hiermee kun je werkelijk alle stoffen strijken, ook zijde, wol en kleding met opdrukken is geen probleem. Let op!: haal deze zool wel na gebruik eraf en maak het schoon. Als je dit niet doet kan deze zool eraan blijven plakken en krijg je het er moeilijker af.

  • Autostop. De premium systemen schakelen allemaal als je het 10 minuten niet gebruikt uit. Actieve tafel. Dit wil zeggen dat de tafel een opblaas- en aanzuigfunctie heeft. De opblaasfunctie gebruik je voor snel en behoedzaam strijken, ook va delicate stoffen. Met deze functie behandel je deze stoffen namelijk heel licht: door het apparaat boven de stof te laten zweven doet de zachte stoom het werk. De aanzuigfunctie bevordert het doordringen van de stoom in de stof en fixeert het textiel op de plank. De stof blijft netjes op zijn plek liggen en hierdoor kan het stoom nog beter zijn werk doen. Daarnaast voorkomt deze functie dat er condens op de strijktafel komt.

  • Constante druk. In vergelijking met andere strijksysteem aanbieders, bieden de Laurastar strijksystemen wel een constante druk van 3,5 bar. Hierdoor strijk je alles nog sneller.

  • Dubbel stoom volume. Door de constante druk heb je dubbel stoom volume, ook dit maakt vergemakkelijkt het strijken

  • Professioneel strijkijzer. Alle systemen hebben een professioneel strijkijzer met ronde achterkant dit in tegenstelling van andere strijkijzers. Die ronde achterkant zorgt ervoor dat als je naar achteren strijkt je geen vouwen in je kleding strijkt.

  • Verticaal stomen. Deze functie is super handig als je een jasje, gordijnen of iets anders even snel verticaal wilt stomen. Door de krachtige stoom zijn de kreukels zo verdwenen.

Meer informatie
Merk LauraStar
EAN code 0790776006718
Code Leverancier 000.0303.756
Aan/uit-schakelaar Ja
Afneembaar water reservoir Ja
Continu navulbaar Nee
Vermogen (Watt) 1800
Zichtbaar waterniveau Nee
Opbergen van het strijkijzer strijkijzerhouder
Gebruiksklaar in (minuten) 8
Stoomdruk 3.5
Stoomtype Ultrafijn
Snoerlengte (m) 2
Copyright © 2017 Textielstad