Laurastar LIFT Stoomgenerator Taupe

€ 449,00
Voor 20:00 besteld, vandaag verzonden

Laurastar Lift-Original stoomgenerator

Uniek en handig: de Laurastar Lift Original is de eerste stoomcentrale met een licht en compact ontwerp van het handvat. Deze portable stoomgenerator gaat overal met u mee, van de strijkplank tot de kledinghanger in de kast.

Meer informatie

Details

Laurastar Lift Original stoomgenerator: snel en simpel

Afgezien van het compacte formaat is de Laurastar Lift Original stoomgenerator zeer snel gebruiksklaar. Zet het strijksysteem simpelweg naast jouw kledingkast, op de grond bij jouw strijkplank of waar dan ook, binnen drie minuten is de Laurastar Lift Original stoomgenerator klaar voor gebruik. De strijkbout zelf is erg degelijk afgewerkt en verdeelt superkrachtige stoom die zich aan elke stof aanpast en vertikaal ontkreuken toelaat. De afgeronde zool voorkomt valse plooien. Na gebruik plaatst de gebruiker de strijkbout in de veilige opbergplaats in de Laurastar Lift original stoomgenerator zelf.

Laurastar Lift Original stoomgenerator: handigheidjes
Om het gebruik van de Laurastar Lift Original stoomgenerator nog veiliger en makkelijker te maken is het apparaat voorzien van een afneembaar waterreservoir (1,1 liter) en veilige pootjes voor plaatsing op de grond. Het totale gewicht van dit Laurastar strijksysteem is 5,3 kilo en de strijkbout zelf weegt ongeveer 995 gram. Zelf kracht zetten om kleding te ontkreuken is in ieder geval nooit nodig. De Laurastar Lift Original stoomgenerator heeft verder een speciale mat voor het neerzetten van het nog warme ijzer, een goed afgewerkt snoer en een stroomkabel-opbergsysteem.

Meer informatie

Meer informatie
Artikel code LS G LIFT ULTIMATE TAUPE
Merk LauraStar
EAN code 0790776004547
Code Leverancier 000.0341.505
Advies Verkoop Prijs 449,00

Veel gestelde vragen (1)

Vragen van andere klanten
Hoeveel bar is deze

De bar van de Laurastar Lift Stoomgenerator is 3,5 bar (dubbel volume).

Is jouw vraag nog niet beantwoord?