Textielmarkers

Textielmarkers

Op zoek naar textielverf voor het precisiewerk? Kijk dan eens naar textielmarkers. Deze stiften met smalle punt zijn ideaal voor het decoreren van textiel. Bekijk ons assortiment hieronder of kom gezellig een keertje langs bij ons in Tilburg om alles in het echt te bekijken. Textielstad is de grootste winkel op het gebied van alles dat te maken heeft met textiel, dus kom snel een keertje langs!

Meer Info

Textielmarkers kopen?

In onze collectie textielmarkers hebben we zowel losse stiften als setjes, in allerlei verschillende kleuren. Voor de echt uitbundige creaties hebben we zelfs neonkleuren en zilver en gouden metallic kleuren.

Toch op zoek naar andere textielverf? Bekijk dan hier eens ons volledige aanbod.

De textielmarkers zijn goed te gebruiken in combinatie met de freezer paper-vellen. Met deze sjablonen kun je gemakkelijk een figuur net en strak aanbrengen op textiel. Heb je vragen over hoe dat nou precies werkt? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder! Dat kan telefonisch, per mail of via de chat, en natuurlijk mag je ook altijd bij ons langs komen voor persoonlijk advies.

Bij ons krijg je de beste service!

Bij Textielstad voorzien we onze klanten niet alleen van de beste producten, maar ook van de beste service. Bestel je voor 20:00? Dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 1 item
  2. Rico Design 25 items
Minder

26 Items

26 Items