Creatief Verf

Creatief Verf

Ben je op zoek naar textielverf waarmee je specifieke decoratie aan kunt brengen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Bekijk het hele aanbod hieronder online of kom een keertje langs bij ons in de winkel om de artikelen in het echt te komen bekijken. Wij zijn zes dagen per week geopend en staan altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Textielverf voor iedere creatie

De textielverf op deze pagina is verkrijgbaar in losse potjes of in een pakketje van zes kleuren. Het is eenvoudig aan te brengen met een kwastje en wasbaar tot 40 graden. De verf is te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Je kunt je eigen kleurenpallet samenstellen of kiezen voor een kleurensetje in één verpakking. We hebben zelfs neon en metallic kleuren in onze collectie voor een echt uniek resultaat.

Op zoek naar textielverf voor grote projecten of grote stukken stof? Kijk dan eens naar de machineverf op deze pagina.

Textielverf kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe! Zo ben je bij Textielstad altijd verzekerd van een snelle en voordelige bestelling.

Heb je vragen over de verwerking van textielverf? Stel ze gerust aan ons? Wij helpen je graag verder!

Minder Info

37 Items

37 Items