Spelden

Spelden

Op zoek naar spelden? Dan ben je bij Textielstad aan het goeie adres! Wij hebben in ons assortiment allerlei spelden, van veiligheidsspelden tot knopspelden: op deze pagina vind je ze allemaal terug. Bekijk ze hieronder online of kom een keertje langs bij ons in de winkel om ze in het echt te bestuderen. Wij zijn zes dagen per week open en staan altijd voor je klaar met ons beste, deskundige advies. Tot snel!

Meer Info

Alle soorten spelden vind je bij Textielstad

Textielstad heeft diverse spelden in het aanbod. Van verschillende maten veiligheidsspelden, tot knopspelden met zowel plastic als glazen knop. Daarnaast hebben we ook ijzeren spelden, zonder knop, met verschillende kleuren in de collectie. Glazen knopspelden of ijzeren spelden zijn hittebestendig en kunnen daardoor blijven zitten tijdens het strijken.

Toch op zoek naar een ander type speld? Bekijk dan ons hele, uitgebreide assortiment.

Voor 20:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Heb je gevonden waar je naar op zoek was? Bestel dan snel! Want bestel je voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat jouw gekozen spelden dezelfde dag nog mee gaan met de post. Bij een minimaal bestelbedrag van 50 euro sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe. Zo kun jij voordelig en zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe project.

Minder Info
Filteren
Filteren
  1. Merk
    SewMate
Filteren
Merk
  1. Prym 141 items
  2. SewMate 2 items
Minder

2 Items

2 Items