Speciale veiligheidsspelden

Textielstad heeft verschillende soorten veiligheidsspelden, ook speciale veiligheidsspelden. Bekijk ze allemaal hieronder online of kom een keertje langs bij ons in de winkel om ze in het echt te bestuderen. Wij zijn zes dagen per week open en staan altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Wat zijn speciale veiligheidsspelden?

Op onze pagina speciale veiligheidsspelden vind je onder andere corsagespelden, babyveiligheidsspelden, kiltspelden, sousbras-spelden en stekenhouders. Sousbras-spelden hebben een speciale vorm dat het mogelijk maakt om de sousbras in de kleding te bevestigen zonder het vast te naaien. Op die manier kun je de sousbras na het dragen wassen en opbergen tot een volgende keer. Steekhouders gebruik je wanneer je steken op een hulpnaald moet zetten of steken even moet laten wachten en ze niet verloren mogen gaan.

Textielstad heeft speciale veiligheidsspelden van het merk Prym, wat bekend staat om hun voortreffelijke kwaliteit. Karakteristiek is de uitmuntende verwerking en hun prettige hanteerbaarheid.

Toch op zoek naar andere spelden? Bekijk dan ons volledige, uitgebreide assortiment.

Snel en voordeling bij Textielstad!

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog de deur uit gaat. Is je bestelbedrag minimaal 50 euro? Dan sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag! ;)

Heb je een suggestie of vragen over veiligheidsspelden? Laat het ons weten! Dat kan telefonisch, per mail of via de chat. Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in Tilburg.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

13 Items

13 Items