Overige

Naast spelden zijn er nog een aantal alternatieve manieren om stof op de juiste plek te houden. Hieronder vind je ze allemaal op een rijtje. Kom je ze liever een keertje in het echt bekijken? Je bent altijd van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Daar staan we zes dagen per week voor je klaar met ons beste en deskundige advies. Tot snel!

Meer Info

Alternatieven voor spelden

Als alternatief voor het gebruik van spelden heeft Textielstad diverse tools in de aanbieding. Zo hebben we quiltspelden in de collectie voor het maken van je quiltcreatie, maar bijvoorbeeld ook verschillende stof clips. Deze clips zet je gemakkelijk vast op de plekken waar je het nodig hebt. De clips kunnen wijd open voor het vasthouden van meerdere lagen stof. Ze bieden een succesvol alternatief voor spelden bij stoffen die snel kunnen beschadigen, zoals bijvoorbeeld zijde, tafelzeil of leer. Daarnaast kunnen ze ook verschillende delen van je werk vast houden zoals handvaten voor een tas of piping zonder vervorming te veroorzaken, of zonder dat je spelden doorbreken door het volume van het materiaal. Alle clips uit ons assortiment zijn fel gekleurd zodat ze makkelijk terug te vinden zijn wanneer ze bijvoorbeeld per ongeluk op de vloer vallen.

Toch liever spelden? Bekijk dan ons aanbod aan spelden.

Snel en voordelig bij Textielstad

Bestel je voor 20:00? Dan sturen wij je bestelling dezelfde dag nog op! Bij een minimaal bestelbedrag van 50 euro sturen wij het zelfs gratis, binnen Nederland, naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe project.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Clover 1 item
  2. Prym 11 items
Minder

12 Items

12 Items