Naalden (hand)

Naalden (hand)

Textielstad heeft voor ieder project de geschikte naalden. Of het nu om naaimachinenaalden gaat of naalden voor handwerk. Hieronder vind je alle bijzondere naalden. Bestel je voor 20:00? Dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden. Bij een minimaal aankoopbedrag van 50 euro sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe! Nergens kun je zo snel en voordelig terecht als bij Textielstad.

Meer Info

Wat zijn speciale naalden?

Op deze pagina vind je verschillende soorten naalden. Waaronder stopnaalden. Deze naald wordt gebruikt om letterlijk je werk te stoppen, oftewel het dichtstoppen van gaten in je werk. Bijvoorbeeld het stoppen van een gaatje in je sok. Een stopnaald is dus een repareernaald. Stopnaalden zijn vaak wat dikker dan andere naalden en hebben een wat stompere punt.

Daarnaast vind je hier ook setjes met ‘normale’ huishoudnaalden. Dit is een setje handnaalden in verschillende maten voor veel voorkomende klusjes. Zoals bijvoorbeeld het aanzetten van een knoop of een zoom of zak repareren. Eigenlijk is zo’n setje in ieder huishouden onmisbaar.

Ook modistennaalden vind je bij Textielstad. Dat zijn lange naalden met een rond oog. Ze worden niet alleen gebruikt door hoedenmakers, maar zij ook zeer geschikt voor smock- en plissé-werk.

Dan hebben we ook nog blindennaalden in ons assortiment. Dit zin speciale naalden met een gespleten oog voor iedereen die moeite heeft om de draad door het oog van de naald te krijgen. Hierbij hoef je de draad niet door het oog van de naald te steken, maar wordt hij er vanaf boven in het oog gedrukt. Deze eenvoudige draaddoorvoer is uitermate geschikt voor slechtzienden.

Hulp nodig? Textielstad staat voor je klaar!

Twijfel je over welke naald het meest geschikt is voor jouw creatie? Vraag ons gerust om hulp! Wij helpen je graag verder.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Materiaal

37 Items

37 Items