Handwerk- en hobbynaalden

Op zoek naar handwerk- of hobbynaalden? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres. We hebben diverse handwerknaalden, in verschillende maten verkrijgbaar. Ook voor hobbynaalden kun je bij ons terecht. Bestel je voor 20:00? Dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden! Bij een minimaal bestelbedrag vanaf 50 euro dan sturen we het, binnen Nederland, zelfs gratis naar je toe. Nergens kun je zo snel en voordelig terecht als bij Textielstad.

Meer Info

Wat zijn hobbynaalden?

De categorie ‘hobbynaalden’ omvat alle soorten naalden die een bepaalde specificatie hebben. Daaronder valt onder andere de matrasnaald. Deze gebruik je bij de verwerking van meubelstoffen of bij het capitonneren van kussens. Dit type naald is lang en erg stevig waardoor je ook door dikke matraskussens kunt steken.

Voor de verwerking van meubelstoffen hebben we daarnaast ook de gebogen stoffeerdersnaalden van Prym. Deze naalden zijn van staal en hebben een groot oog. Door de kromme vorm kun je extra kracht zetten wanneer je de naald door zware stof moet halen.

Voor leren meubels, of voor het repareren van lederen tassen of jassen, kun je een leernaald van Prym gebruiken. Die vind je ook op deze pagina. Deze zijn te gebruiken voor leer, kunstleer of skai. Door de driehoekige punt steek je moeiteloos door het materiaal zonder dat het zal scheuren.

Daarnaast hebben we ook poppennaalden in het assortiment. Dit zijn naalden speciaal voor het maken of repareren van poppen of teddyberen. Dit zijn fijne, extra lange naalden. Zelfs dimensionale figuren zijn voor deze naalden geen probleem.

Handwerknaald: naalden die geschikt zijn voor handwerk. Diverse in verschillende diktes.

Toch op zoek naar een ander type naald? Bekijk dan ons volledige, uitgebreide assortiment.

Advies nodig? Textielstad staat voor je klaar!

Twijfel je over welke naald het beste is voor jouw creatieve project? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder! Je kunt ons telefonisch bereiken, per mail of via de chat, maar natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom bij onze winkel in Tilburg.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

18 Items

18 Items