Glas- en kopspelden

Spelden zijn een onmisbaar hulpmiddel bij het maken van kleding. Textielstad heeft verschillende spelden. Op deze pagina vind je ze allemaal terug. Keuze gemaakt? Bestel je spelden dan snel, want voor 20:00 besteld betekent namelijk dezelfde dag nog verzonden. Bestel je voor minimaal 50 euro? Dan sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe. Zo kun jij voordelig en snel aan de slag met je nieuwe project!

Meer Info

Textielstad heeft voor iedere creatie de juiste tools!

Met spelden kun je onderdelen van je naaiwerk tijdelijk aan elkaar zetten. Zo kun je het passen of rijgen. Het voordeel van het gebruik van spelden is dat je al globaal kunt kijken of het kledingstuk op de goede manier in elkaar is gezet. Ook voor het inkorten van kledingstukken zijn spelden een handig hulpmiddel.

We hebben onder andere glaskopspelden in ons assortiment. Deze zijn erg sterk en strijkbestendig. Daarnaast hebben we ook parelkopspelden, deze hebben een mooie glans en zijn daarbij roestbestendig. Net zoals de zilverkopspelden op deze pagina.

Toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons gehele aanbod spelden en naalden.

Lastig kiezen? Textielstad staat altijd voor je klaar!

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste gereedschap? Vraag ons gerust om hulp! Dat kan telefonisch, per mail of via de chat, maar natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in de winkel in Tilburg. Tot snel!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 30 items
  2. SewMate 1 item
Minder

31 Items

31 Items