Borduurnaalden

Textielstad biedt verschillende borduurnaalden, in verschillende diktes. Bekijk hieronder ons volledige aanbod online, of kom een keertje langs bij ons in de winkel om ze in het echt te bekijken. Daar staan we altijd klaar om je te voorzien van ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Wat zijn borduurnaalden?

Borduurnaalden zijn er voor het fijnere werk of voor kruissteek, met of zonder punt en in allerlei diktes. Zoals ook voor naainaalden geldt, geldt ook voor borduurnaalden: hoe hoger het nummer, hoe korter en fijner de naald. Een borduurnaald nummer 14, is daarom dus langer en dikker dan een naald met nummer 24.

Borduurnaalden zijn er zowel met of zonder punt. Wanneer je Aida-stof gebruikt dan kun je het beste kiezen voor een stompe naald. Daarmee kun je door de gaatjes van de stof steken zonder het te beschadigen.

De fijne borduurnaalden kun je ook gebruiken als gewone naainaalden. Het zijn uiteindelijk gewoon dunne naalden, maar met een groter oog dan gewone naainaalden. Ideaal wanneer je moeite hebt de draad door het oog van een gewone naainaald te krijgen.

Toch op zoek naar een andere soort naald? Bekijk dan ons volledige, uitgebreide assortiment naalden.

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

De perfecte borduurnaald gevonden? Bestel hem dan snel! Want voor 20:00 besteld betekent namelijk dat we het vandaag nog met de post meesturen. Bij een bestelling van minimaal 50 euro versturen we het, binnen Nederland, zelfs gratis. Nergens kun je zo snel en voordelig terecht als bij Textielstad.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

28 Items

28 Items