Pons- & inslaggereedschap

Pons- & inslaggereedschap

Naast diverse drukknopen heeft Textielstad ook divers gereedschap om de drukknopen mee te bevestigen. Zoals de variotang, gaatjestang en een knutselstof knutselhamer. Bekijk het gehele aanbod hieronder online of kom gezellig een keertje langs bij ons in de winkel om de tools in het echt te bekijken.

Meer Info

Divers gereedschap in onze collectie

Onder het gereedschap valt onder andere de Vario-tang van Prym. Met deze tang kun je gemakkelijk zelf drukknopen in kleding bevestigen. De tang is geschikt voor alle producten van Prym met het Vario-tang icoontje. Bij iedere verpakking van de Prym drukkers zit een mal om in combinatie met de tang te gebruiken (met uitzondering van de navulverpakkingen).

Daarnaast hebben we ook een gaatjestang en een kunststof knustelhamer in het assortiment. De gaatjestang is geschikt voor onder andere leer, folio en papier. De knutselhamer is gemaakt voor het bevestigen van drukknopen en ringen zonder beschadiging aan te richten aan het materiaal. De kop heeft een gewicht van 250 gram en, wel zo handig, geeft geen kleur af. Met de knutselhamer worden het inslaan van ringen en drukknopen super gemakkelijk!

Toch op zoek naar andere tools? Bekijk dan eens ons volledige aanbod!

Snel en voordelig bij Textielstad!

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een minimaal aankoopbedrag van 50 euro sturen we het, binnen Nederland, zelfs gratis naar je op. Zo ben je bij Textielstad altijd verzekerd van een snelle en voordelige aankoop.

Loop je tegen vragen of problemen aan tijdens het gebruik van een van onze gereedschapstools? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 9 items
Minder

12 Items

12 Items