Stofknopen

Stofknopen

Het leuke aan zelf een outfit maken, is dat het helemaal uniek is en dat je het volledig naar wens kunt aanpassen. Zelfs de knopen van je outfit kun je maken zoals jij dat wil met de stofknopen van Prym. Bekijk hieronder ons hele aanbod of kom gezellig een keertje langs bij ons in de winkel om de knopen in het echt te bekijken. Daar staan we altijd voor je klaar om je persoonlijk te voorzien van ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Divers aanbod van stofknopen

De stofknopen kun je eenvoudig bekleden met een stof naar keuze. Bij Textielstad hebben we dit type knopen in diverse maten. Kleine knoopjes van 11 millimeter doorsnede tot grotere knopen van 29 millimeter doorsnede. Deze zijn verkrijgbaar in een klein-verpakking, maar ook in een voordelige grootverpakking. We hebben stofknopen van zowel kunststof als van metaal.

Toch op zoek naar andere knopen? Bekijk dan ons volledige, uitgebreide assortiment.

Alleen de beste kwaliteit bij Textielstad!

Textielstad biedt alleen het beste van het beste en heeft daarom stofknopen van het merk Prym in het assortiment. Prym is wereldwijd de voornaamste leverancier van fournituren. Het huidige succes van het bedrijf leunt op meer dan 400 jaar traditie. Het verwerken van uitsluitend hoogwaardige materialen garandeert een precies en duurzaam functioneren van de producten. Tijdens alle productiefasen worden de hoogste normen gehanteerd die tevens door permanente controles gewaarborgd worden.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

37 Items

37 Items