Knopen

Knopen

Op zoek naar knopen? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres! Ons volledige, uitgebreide assortiment vind je hieronder. Lastig kiezen met zoveel keuze? Gebruik het filter om je zoekopdracht te vereenvoudigen. Je kunt onder andere filteren op kleur, verwerking en materiaal. Heb je vragen over de knopen of de verwerking ervan? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder!

Meer Info

Het breedste aanbod knopen vind je bij Textielstad

Op deze pagina vind je meer dan duizend verschillende soorten knopen. Er is keuze uit tientallen kleuren en diverse figuurtjes. Van de normale ronde knopen, tot houwtje-touwtje knopen, tot zonnetjes en sterretjesfiguren. Daarnaast is er een categorie ‘verwerking’, hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de manieren waarop je de knoop gaat bevestigen. Dit kan naaibaar zijn, of bijvoorbeeld met een variotang.

De knopen uit ons assortiment bestaan uit verschillende materialen. Het grootste deel bestaat uit kunststof, daarnaast hebben we ook een deel houten en metalen knopen, en een kleiner aandeel is gemaakt van kokos of leer.

De meeste knopen uit onze collectie zijn zoals we ze het best kennen; gewoon rond. Maar we hebben ook een breed aanbod aan fantasieknopen, zoals diertjes, voertuigen of zelfs knopen met een kerstthema.

Voor 20:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

De knopen gevonden die voldoen aan jouw wensen? Bestel ze dan snel! Want voor 20:00 besteld betekent dezelfde dag nog verzonden! Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het, binnen Nederland, zelfs gratis naar je op! Zo ben je bij Textielstad altijd verzekerd van een snelle en voordelige aankoop.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 51 items
  2. Rico Design 26 items
Minder

77 Items

Pagina

77 Items

Pagina