Strass & Hotfix steentjes

Wil je je kleding snel en eenvoudig een speciaal effect geven? Kijk dan eens naar onze hotfix- en strass-steentjes. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen en geeft je outfit in een handomdraai een luxueuze uitstraling! Bekijk hieronder ons gehele aanbod of kom eens langs bij onze winkel in Tilburg.

Meer Info

Wat zijn hotfix- en strass-steentjes?

Hotfix-steentjes zijn een vorm van decoratie. Ze worden gemaakt van glas. Op de achterkant zit een laagje van lijm waarmee je ze op de stof kunt bevestigen. Door de steentjes warm te maken, wordt de lijmlaag zacht. Als je het steentje vervolgens ergens op bevestigd en laat drogen of laat afkoelen, wordt de lijm hard en blijft het steentje zitten.

Strass-steentjes zijn steentjes die gemaakt worden van materiaal op basis van glas. Het is materiaal dat aan diamant doet denken, ze worden daardoor ook wel imitatiediamantjes genoemd. In ons assortiment hebben we strass-steentjes die zowel aannaaibaar zijn als opstrijkbaar.

Toch liever een stoerdere uitstraling? Kijk eens hier naar ons aanbod aan studs!

Hulp nodig? Textielstad staat voor je klaar!

Ondanks dat dit type decoratie heel gemakkelijk aan te brengen is, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat je tegen vragen of problemen aan loopt. Heb je hulp nodig? Laat het ons gerust weten, dan helpen wij je graag verder! Dat kan telefonisch, per mail of via de chat, of kom eens bij ons langs. Wij zijn zes dagen per week geopend en staan altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

10 Items

10 Items