Strass, Studs & Parels

Strass, Studs & Parels

Op zoek naar decoratie om je zelfgemaakte outfit nog unieker te maken? Kijk dan eens rond op deze afdeling. Hier biedt Textielstad diverse soorten hotfix-, en strass-steentjes en studs aan. Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het, binnen Nederland, zelfs gratis naar je toe! Zo ben je bij Textielstad altijd verzekerd van een snelle en voordelige aankoop.

Meer Info

Wat is het voor decoratie?

Op deze pagina vind je verschillende hotfix- en strass-steentjes en studs. Hotfix-steentjes worden gemaakt van glas. Zoals de naam eigenlijk al aangeeft, zit op ieder steentje aan de achterkant een lijmlaag waarmee het aan de kleding bevestigd wordt.

Strass-steentjes zijn steentjes die gemaakt worden van materiaal op basis van glas. Het is materiaal dat aan diamant doet denken. Daardoor heeft het een luxueuze uitstraling.

Daarnaast vind je hier ook studs, in verschillende maten en vormen. Je kunt ze heel eenvoudig op stof of leer bevestigen en leuken zo heel gemakkelijk je outfit op.

Op zoek naar een ander soort decoratie? Kijk dan eens hier!

Hulp nodig? Textielstad helpt je verder!

Heb je vragen over het bevestigen van dit type decoratie? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder! Dat mag telefonisch, per mail of via de chat, maar natuurlijk ben je ook altijd welkom om bij ons langs te komen in onze winkel in Tilburg voor persoonlijk advies. Daar staan we zes dagen per week voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 10 items
Minder

12 Items

12 Items