Haken en ogen

Haken en ogen

Textielstad heeft een enorm assortiment aan sluitingen, waaronder diverse haken en ogen. In deze categorie vallen ook bonthaken en rok- en broeksluitingen. Door het filter te gebruiken kun je gemakkelijk je zoekopdracht vereenvoudigen. Toch niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Laat het ons weten!

Meer Info

Hoe werkt een sluiting met haken en ogen?

Haken en ogen worden gebruikt voor het sluiten van kleding wanneer een ander soort sluiting niet voldoet. Bijvoorbeeld wanneer knopen en knoopsgaten niet passen bij het kledingstuk. Haken en ogen worden veel gebruikt bij het sluiten van lijfjes, ondergoed of fijne, gebreide kleding. Je kunt een hele rij haken en ogen onder elkaar plaatsen, wat als voordeel heeft dat het daardoor mooi aansluit.

Het is vaak de bedoeling dat je de haken en ogen niet meer ziet wanneer het kledingstuk gesloten is, ze worden daarom vaak onzichtbaar of verdekt vernaaid. Je kunt ze gemakkelijk vastzetten met een paar eenvoudige steekjes.

Naast de reguliere haken en ogen, rok- en broeksluitingen, heeft Textielstad ook bonthaken in het assortiment. Een bonthaak wordt gebruikt voor het sluiten van vesten, jassen, of voor een open kraag in een dikke wollen trui.

Toch op zoek naar een andere soort sluiting? Bekijk dan ons volledige assortiment!

Bestel je voor 20:00, dezelfde dag verzonden!

Bestel je voor 20:00 dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

65 Items

Pagina

65 Items

Pagina