Drukknopen medium

Op deze pagina vind je alle naaivrije (ook wel ‘vernietbare’ genoemd) drukknopen uit ons assortiment die tot de categorie ‘medium’ behoren. Dit betekent dat ze een medium sluitkracht hebben. Bij Textielstad bieden we deze sluitingen aan van het merk Prym. Dit Duitse bedrijf staat bekend om hun kwalitatief uitstekende artikelen. Bekijk ons aanbod rustig hieronder of kom eens langs bij onze winkel in Tilburg om de producten in het echt te bekijken.

Meer Info

Wat zijn Anorak-knopen?

De medium naaivrije drukknopen hebben allen, vanzelfsprekend, een medium sluitkracht en zijn roestvrij. Ze worden ook wel ‘Anorak-knopen’ genoemd. Ze zijn allemaal eenvoudig te bevestigen met het daarvoor bedoelde gereedschap. Dat kan de tool zijn die er bij geleverd wordt (met uitzondering van de navulverpakkingen) in combinatie met de knutselhamer, de Vario-tang of de ergonomische drievoet.

Door de hoge kwaliteit zijn de naaivrije drukknopen goed resistent tegen wassen, centrifugeren, reinigen, strijken en mangelen.

Toch op zoek naar een ander type sluiting? Bekijk dan eens ons volledige aanbod sluitingen.

Hulp nodig? Textielstad helpt verder!

Ondanks de gebruiksvriendelijkheid van de drukknopen uit ons assortiment kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je tegen problemen of vragen aanloopt bij het bevestigen ervan. Stel je vragen gerust aan ons, wij helpen je graag verder! We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via de chat. Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze winkel in Tilburg voor persoonlijk advies.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

36 Items

36 Items