Drukknopen jersey

Er zijn tientallen verschillende manieren om je kledingstuk te laten sluiten. (Naaivrije) drukknopen is één manier. Ook daarin zijn er weer allerlei variaties mogelijk. Textielstad biedt een grote verscheidenheid van die diverse mogelijkheden. Op deze pagina vind je alle jersey drukknopen die je aan je kledingstuk bevestigd met een Vario-tang of hamer. Kijk rustig rond in onze online omgeving of kom eens gezellig langs bij ons in Tilburg.

Meer Info

Hoe bevestig je de jersey drukknopen?

Naaivrije drukknopen bevestig je zonder naald en draad. Bijna alle naaivrije jersey drukknopen bevestig je ofwel met een Vario-tang, een hamer met de bijgeleverde tool, of een ergonomische drievoet. Voor zowel de Vario-tang als de ergonomische drievoet kun je natuurlijk bij Textielstad terecht.

Drukknopen vallen onder de categorie ‘jersey’ wanneer de knopen een lichte sluitkracht hebben. Ze zijn daardoor geschikt voor gebreide stoffen en trekken de stof dus niet kapot wanneer je de drukknopen opent. Extra bijkomend voordeel: de jerseyknopen zijn roestvrij.

Toch op zoek naar een ander type (naaivrije) drukknoop? Kijk dan eens hier voor ons complete overzicht!

Jersey drukknopen online bestellen?

Heb je een keuze kunnen maken? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat begrijpen we bij Textielstad maar al te goed. Daarom zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat wanneer je voor 20:00 je bestelling plaatst. Bij een minimaal bestelbedrag vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

19 Items

19 Items