Drukknopen naaivrij

Ook in de categorie drukknopen zit veel variatie. Zo is er onder andere een deel dat zonder naald en draad bevestigd kan worden: de naaivrije drukknopen. Hieronder vind je het gehele overzicht, maar natuurlijk ben je ook altijd welkom om ze in het echt te komen bekijken. Wij zijn zes dagen per week open en staan altijd voor je klaar om je te voorzien van ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Diversiteit tussen de naaivrije drukknopen

Er zit een verschil in sluitkracht tussen de drukknopen. De jersey drukknopen worden gebruikt wanneer er een lichte sluitkracht nodig is, zoals bijvoorbeeld bij kinderkleding. Anorak drukknopen worden meer gebruikt bij jassen, waar een medium sluitkracht nodig is. Daarnaast hebben we ook Sport & Camping drukknopen, die worden ingezet als er veel spanning op komt te staan zoals bij tentdoek of zeil.

In sommige gevallen wordt er een mal en toebehoren meegeleverd en kun je de knopen met gebruik van een hamer inslaan. Is dat niet het geval, dan kun je het beste een variotang gebruiken. Daarmee kun je gemakkelijk de drukknopen bevestigen. Bij Textielstad verkopen we deze van Prym.

Bij Textielstad hebben we naaivrije drukknopen in tientallen verschillende kleuren, vormen als sterretjes en grote en kleine maten. Je kunt het filter gebruiken om je zoekopdracht te vereenvoudigen en zo snel tot een resultaat te komen dat voldoet aan jouw wensen.

Toch op zoek naar een ander type sluiting? Bekijk hier ons volledige aanbod!

Voor 20:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Bestel je voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen wij het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe! Nergens kun je zo snel en voordelig bestellen als bij Textielstad.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 152 items
Minder

155 Items

Pagina

155 Items

Pagina