Ceintuur & Gespen

Ceintuur & Gespen

Ben je op zoek naar een leuke gesp of een ander soort sluiting? Bekijk ons gehele aanbod aan ceintuursluitingen en gespen hieronder. Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in de winkel om de producten in het echt te komen bekijken. Daar staan we altijd voor je klaar om je te voorzien van ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Wat zijn klikgespen?

Klikgespen kun je voor vele doeleinden gebruiken. Als sluiting voor tassen, rugzakken, sjorbanden en noem maar op. De delen van de gesp schuif je in elkaar en klik je op die manier vast zodat je ze niet makkelijk los kunt trekken, dit maakt een klikkend geluid. Vandaar de naam klikgesp. Dit type sluiting is goed te combineren met nylon of katoenen tassenbanden in dezelfde breedte. Ze zijn gemaakt van een stevige kwaliteit kunststof waardoor je er verzekerd van bent dat het genoeg draaggewicht kan hebben.

Met een ceintuurgesp kun je eenvoudig zelf een leuke riem maken. In combinatie met gekleurd elastiek bijvoorbeeld. Het voordeel van zo’n elastieken riem is dat het altijd mooi aansluit. De breedte van de riem kun je zelf kiezen. We hebben ceintuurgespen van 25 millimeter tot en met 50 millimeter.

Bij Textielstad hebben we een divers aanbod aan ceintuur- en klikgespen. Deze zijn verkrijgbaar in de uni-kleuren goud, zilver, lichtgrijs en zwart. Daarnaast hebben we ook klikgespen in een transparante uitvoering.

Op zoek naar een andere soort sluiting? Bekijk dan ons volledige assortiment!

Bestel je voor 20:00, dezelfde dag verzonden!

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog mee gaat met de post. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je op. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je project ;).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 30 items
  2. Joy Crafts 4 items
Minder

34 Items

34 Items