Tas

Bij je zelfgemaakte outfit wil je natuurlijk het liefst ook een passende, zelfgemaakte tas. Bij Textielstad hebben we verschillende ritsen die zeer geschikt zijn voor het maken van tassen. Bekijk ons uitgebreide aanbod online, gebruik het filter zo nodig om de zoekopdracht te vereenvoudigen, of kom een keertje langs bij ons in de winkel in Tilburg om de ritsen in het echt te bekijken. Wij staan altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Ruime keuze in ritsen

In ons assortiment hebben we honderden ritsen die geschikt zijn voor een tas. Deze variëren in lengte van minimaal 8 centimeter tot maximaal 70 centimeter. Ook wat betreft het type rits is er bij Textielstad veel keuze. Metalen of kunststof ritsen, verschillend van elkaar in de breedte van de vertanding. Van 4 millimeter tot 6 millimeter. Daarbij is er een ruime keuze in kleur.

Toch op zoek naar een andere soort rits? Bekijk hier ons hele assortiment!

Snel en voordelig ritsen kopen bij Textielstad!

Heb je een keuze kunnen maken tussen alle ritsen? Bestel je hem voor 20:00 dan wordt het vandaag nog naar je toe gestuurd! Bij een bestelling vanaf 50 euro gebeurt dat zelfs gratis. Nergens anders kun je zo snel en voordelig ritsen bestellen!

Heb je vragen over welke rits het best geschikt is voor jouw creatie, of over het inzetten ervan? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Rits kleur
Minder

172 Items

Pagina

172 Items

Pagina