Kussen

Bij Textielstad kun je ook terecht voor het maken van interieurbekleding of -decoratie. Zo ook wanneer je zelf kussentjes wilt maken. We hebben hiervoor een ruim aanbod aan leuke stoffen, maar ook voor bijbehorende ritsen ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de collectie hieronder, of kom een keertje bij ons langs om alles in het echt te bekijken!

Meer Info

Diverse ritsen voor kussens

De ritsen die uitermate geschikt zijn voor kussens hebben allen een vrolijk, decoratief randje. Ze zijn in diverse kleuren beschikbaar. De ritsen zijn verkrijgbaar met een lengte van 20 centimeter, of een lengte van 40 centimeter.

Ben je toch op zoek naar een andere soort rits? Bekijk ons hele aanbod hier!

Rits voor kussens kopen?

De rits naar jouw wensen gevonden? Bestel dan snel! Want bestel je voor 20:00, dan sturen wij het diezelfde dag nog naar je op. Bij een aankoopbedrag van 50 euro, versturen we het zelfs gratis naar je toe.

Heb je vragen over de ritsen of over het inzetten ervan? Stel ze gerust aan ons! Wij helpen je graag verder ;). Daarnaast geven we regelmatig workshops bij Textielstad. Tijdens de workshop Handigheidjes Deel 2 leer je onder andere verschillende tips en tricks over het inzetten van een rits. Kies een datum en schrijf je in!

Minder Info
Filteren
Filteren
Rits kleur
Minder
Rits lengte
  1. 20 cm 15 items
  2. 40 cm 14 items
Minder

29 Items

29 Items