Jeans

Naast een groot aanbod aan ritsen die geschikt zijn voor broeken, hebben we ook een aanbod dat speciaal geschikt is voor spijkerbroeken. Bekijk het aanbod hieronder, of kom eens gezellig een keertje langs bij ons in Tilburg! Daar staan we zes dagen per week voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Wanneer is een rits geschikt voor jeans?

Spijkerstof is over het algemeen wat zwaarder dan veel andere stoffen, daarom is het grootste deel van onze collectie bestemd voor jeansbroeken van metaal en extra sterk. We hebben metalen ritsen met vertandingen in een breedte van 4 millimeter, in de metaalkleuren zilver en goud. Deze zijn niet deelbaar.

Voor iedere jeans, in welke lengte dan ook, heeft Textielstad een passende rits. Met een minimale lengte van 6 centimeter tot een maximale lengte van 22 centimeter en alles daar tussenin.

Natuurlijk kan dit type rits ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld spijkerrokken.

Toch op zoek naar een ander type rits? Bekijk dan hier ons hele assortiment!

Het verwerken van een jeansrits

We adviseren voor het inzetten van een jeansrits een jeansnaald te gebruiken. De dikte van de naald is afhankelijk van de dikte van de stof. Heb je vragen over het inzetten van een rits? Stel je vragen gerust! Dat kan telefonisch, via chat of mail, of natuurlijk gewoon persoonlijk bij ons in de winkel. Maar je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor een van onze handigheidjes workshop! Hier leer je meer over (blinde) ritsen, het gebruik ervan en hoe je ze er het mooiste in kunt zetten.

Minder Info
Filteren
Filteren
Rits kleur
Minder
Rits lengte
  1. 6 cm 8 items
  2. 8 cm 8 items
  3. 10 cm 8 items
  4. 12 cm 8 items
  5. 14 cm 18 items
  6. 16 cm 16 items
  7. 18 cm 17 items
  8. 20 cm 18 items
  9. 22 cm 15 items
Minder
Rits Geschikt Voor

116 Items

Pagina

116 Items

Pagina