Jeans Rok

Naast een groot aanbod aan ritsen die geschikt zijn voor rokken, hebben we ook een aanbod dat speciaal geschikt is voor spijkerrokken. Bekijk het aanbod hieronder, of kom eens gezellig een keertje langs bij ons in Tilburg! Daar staan we zes dagen per week voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Meer Info

De voordelen van een jeans rits

Spijkerstof is over het algemeen wat zwaarder dan veel andere stoffen, daardoor is het grootste deel van ons assortiment bestemd voor jeansrokken dan ook van metaal en extra sterk. We hebben metalen ritsen met vertandingen in een breedte van 4 millimeter en een breedte van 6 millimeter in de standaard metaal kleuren zilver, goud of brons.

Voor iedere rok, in welke lengte dan ook, heeft Textielstad een passende rits. Met een minimale lengte van 6 centimeter tot een maximale lengte van 70 centimeter en alles daar tussenin.

Natuurlijk kan dit type rits ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld voor spijkerbroeken, poloshirts en tassen.

Toch op zoek naar een ander type rits? Bekijk dan hier ons hele assortiment!

Een extraatje voor je unieke creatie

Op zoek naar een extraatje om je eigen creatie extra uniek te maken? Bekijk dan eens ons aanbod aan rits hangers! Ook voor metalen ritsen hebben we hele passende hangers.

Heb je vragen over de ritsen of loop je tegen problemen aan bij het inzetten ervan? Vraag ons gerust om hulp! Wij staan altijd voor je klaar.

Minder Info
Filteren
Filteren
Rits kleur
Minder

288 Items

288 Items