Niet-deelbare Ritsen

Niet-deelbare ritsen bestaan uit één stuk en kunnen niet uit elkaar geschoven worden. Dit type rits is geschikt voor vele soorten kledingstukken, maar bijvoorbeeld ook voor kussens. Textielstad heeft een ruime keuze aan niet-deelbare ritsen. Bekijk het hele assortiment online, vereenvoudig je zoekopdracht via de filter, of kom de ritsen eens in het echt bekijken bij onze winkel in Tilburg.

Meer Info

Diverse niet-deelbare ritsen

Er zijn diverse types niet-deelbare ritsen: de spiraalrits, de metalen rits, de jeansrits en de blinde rits. Bij al deze niet-deelbare ritsen blijft de onderkant altijd gesloten en is daardoor geschikt voor bijvoorbeeld de achterzijde van een jurk of de zijkant van een lange rok. De breedte van de vertanding wordt altijd aangegeven met een ‘S’, en een getal erachter. S40 betekent dan bijvoorbeeld een vertanding met een breedte van 4 millimeter.

Toch op zoek naar een ander type rits? Bekijk hier onze hele collectie.

Niet-deelbare rits kopen?

Textielstad heeft een ruime keuze in niet-deelbare ritsen. De lengtes variëren van minimaal 6 centimeter tot maximaal 60 centimeter. Er zijn verschillende types in onze collectie, van kunststof tot metaal, in tientallen kleuren. Heb je de rits naar keuze gevonden? Bestel hem dan voor 20:00, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verzonden en kun jij zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe creatie.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Rits kleur
Minder
Rits lengte
  1. Op maat 13 items
Minder
Merk
  1. Prym 758 items
Minder

771 Items

771 Items