STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%

Neon Ritsen

De neon-trend is helemaal terug van weg geweest. Bij Textielstad hebben we diverse neon-ritsen: lekker fel en modieus. Bestel je keuze online en ontvang je bestelling al gratis vanaf 35 euro. Bestel je hem voor 20:00? Dan wordt het zelfs diezelfde dag nog verzonden!

Meer Info

Neon-ritsen in diverse varianten

Bij Textielstad hebben we neon-ritsen in de kleuren fluor roze en fluor geel. De lengte van de ritsen varieert van 35 centimeter tot 80 centimeter, zijn allen van kunststof en zijn allemaal deelbaar. De ritsen zijn voor vele doeleinden geschikt, onder andere voor het maken van outdoor-kleding wordt de neon-rits gebruikt.

Toch op zoek naar een andere soort rits? Kijk dan hier rustig verder tussen de rest van ons aanbod.

Tips bij het inzetten van een rits

Voor het inzetten van (neon-)ritsen hebben we bij Textielstad een handige tool: de wondertape van Prym. Met deze smalle en dubbelzijdige tape kun je de rits vastzetten in de stof, zo verschuift de rits niet tijdens het naaien en hoef je geen gebruik te maken van spelden. De tape lost vanzelf op tijdens het wassen van de stof.

Heb je vragen over het gebruik van de wondertape, of over het inzetten van een rits in het algemeen? Stel je vragen gerust! Dat kan telefonisch, per mail of per chat, of kom gezellig een keer langs bij ons in de winkel in Tilburg.

Minder Info
Filter
Filter
Lengte van de rits
Geschikt Voor
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. -15% Rits P60T (S4) 80 cm fluor roze
    Rits P60T (S4) 80 cm fluor roze
    € 7,70 Speciale prijs € 6,55 Vanaf € 5,78
  2. -15% Rits P60T (S4) 40 cm fluor roze
    Rits P60T (S4) 40 cm fluor roze
    € 6,00 Speciale prijs € 5,10 Vanaf € 4,50
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren