Metalen Ritsen

Metalen ritsen zijn er in drie kleuren metalen vertandingen: zilver, goud of een antiek messing (gebronsd). Bekijk ons aanbod rustig online, gebruik het filter zo nodig om de zoekopdracht te vereenvoudigen, of kom een keertje langs bij ons in de winkel in Tilburg om de ritsen in het echt te bekijken. Wij staan altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Ruime keuze in metalen ritsen

Een metalen rits wordt voornamelijk gebruikt bij het maken van wat zwaardere kleding of om een bepaald effect te creëren. In dat laatste geval is het vaak decoratief bedoelt, bijvoorbeeld onderaan de mouwen of broekspijpen, voor zakken of bij tassen. Textielstad heeft zowel niet-deelbare metalen ritsen in zilver, goud of brons als deelbare ritsen in diezelfde kleuren. Daarnaast bieden wij ook dubbel-deelbare ritsen aan van metaal, in de kleuren zilver en brons. De lengtes variëren van 6 centimeter tot 250 centimeter.

Ben je op zoek naar een ander type rits? Bekijk dan de rest van ons aanbod hier!

Metalen ritsen kopen?

Heb je een keuze kunnen maken tussen alle ritsen? Bestel je hem voor 20:00 dan wordt het vandaag nog naar je toe gestuurd! Bij een bestelling vanaf 50 euro gebeurt dat zelfs gratis. Nergens anders kun je zo snel en voordelig ritsen bestellen!

Minder Info
Filteren
Filteren
Rits kleur
Minder

582 Items

582 Items