STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%

Lakens en Slopen

De ritsen in ons assortiment die geschikt zijn voor lakens en slopen zijn ritsen met twee gladde schuivers. Bekijk ons aanbod online of kom ze een keertje in het echt bekijken bij onze winkel in Tilburg!

Meer Info

Diverse ritsen voor lakens & slopen

Dit type rits is verkrijgbaar in drie lengtes: 80 centimeter, 135 centimeter en 155 centimeter. Maar natuurlijk is het op iedere gewenste lengte in te korten (zie hieronder).

Toch op zoek naar een andere soort ritsen? Bekijk hier onze volledige collectie!

Hoe kort je een rits in?

Heb je de lengte nog niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Geen probleem! Ritsen zijn heel gemakkelijk in te korten. Je kunt dit laten doen, maar je kunt dit ook zelf doen. Deelbare ritsen maak je aan de bovenkant korter door de overbodige tandjes bovenin met een nijptang te verwijderen. Boven de laatste tandjes aan de bovenkant maak je een stevig trensje. Zo voorkom je dat de runners eraf schieten.

Bij niet deelbare ritsen maak je ze aan de onderkant onder. Meet de lengte op en maak een stevig trensje aan het einde van de benodigde lengte. De rits knip je ongeveer 1,5 centimeter onder het trensje af.

Heb je toch nog vragen over het inkorten van een rits? Stel ze gerust aan ons! Wij helpen je graag verder. Wil je graag een keertje een workshop volgen over onder andere het inzetten van een rits? Schrijf je dan hier in!

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren