Kunststof Ritsen

Kunststof ritsen zijn erg populair bij het maken van kleding. Textielstad heeft een ruim aanbod aan dit type rits, in diverse varianten. Bekijk ons aanbod in onze webshop, gebruik zo nodig het filter om je zoekopdracht te vereenvoudigen, of kom gezellig een keertje langs in Tilburg om de ritsen in het echt te komen bekijken. Daar staan we altijd voor je klaar met ons deskundige advies.

Meer Info

Breed assortiment aan kunststof ritsen!

Het aanbod van Textielstad in kunststof ritsen is erg breed. In ons assortiment vind je kunststof spiraalritsen of ritsen met een grover profiel in tientallen kleuren. Daarbij zijn deze varianten verkrijgbaar in verschillende diktes, van 4 millimeter of 6 millimeter, en in meerdere lengtes. Korte ritsen vanaf 10 centimeter tot aan lange ritsen van 100 centimeter. Daarnaast biedt Textielstad kunststof ritsen aan die deelbaar zijn, niet-deelbaar of dubbel-deelbaar.

Het voordeel van kunststof ritsen tegenover metalen ritsen is dat ze flexibeler zijn waardoor ze minder snel kapot gaan.

Kunststof rits kopen?

De rits naar keuze gevonden? Voor 20:00 besteld is diezelfde dag nog verzonden! Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je op. Heb je vragen over een bepaalde rits, of welke het meest geschikt is voor jouw creatie? Stel ze aan ons! Wij denken graag met je mee en staan altijd voor je klaar met ons beste advies.

Toch op zoek naar een ander soort rits? Bekijk hier ons hele aanbod!

Minder Info
Filteren
Filteren
  1. Rits lengte
    80 cm
Filteren
Rits lengte
  1. Op maat 22 items
  2. 30 cm 1 item
  3. 60 cm 1 item
  4. 80 cm 0 items
Minder
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.