Brei & Haak Ritsen

Brei & Haak Ritsen

Brei- en haakritsen zijn gemaakt van een soepel lint en zijn voorzien van kleine, ingeweven lusjes waardoor de rits gemakkelijk is mee te breien of haken. Je kunt ze ook makkelijk met de hand innaaien in je gebreide of gehaakte creatie. Bekijk rustig het hele aanbod online, of kom eens langs bij ons in de winkel in Tilburg! Daar staan we altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies :).

Meer Info

Ruime keuze in brei- en haakritsen

Ons assortiment brei- en haakritsen varieert in lengte van minimaal 30 centimeter tot maximaal 70 centimeter, te verkrijgen in verschillende kleuren. Van rood tot groen, tot grijs en ecru. Daarnaast zijn al onze brei- en haakritsen deelbaar.

Ben je op zoek naar een andere soort rits? Kijk eens verder naar onze andere ritsen in ons uitgebreide assortiment.

Brei- of haakritsen kopen?

Heb je de juiste rits voor jouw project gevonden? Bestel hem dan voor 20:00! Dan wordt hij diezelfde dag nog verstuurd, en bij een bestelling vanaf 50 euro wordt dat zelfs, binnen Nederland, gratis gedaan. Zo bestel je bij Textielstad altijd het voordeligst en snelst! Kom je liever langs om de ritsen in het echt te bekijken? Je bent bij ons 6 dagen per week van harte welkom! Dan staan we altijd voor je klaar met het beste en deskundige advies.

Minder Info
Filteren
Filteren
Rits kleur
Minder
Rits lengte
  1. 30 cm 8 items
  2. 40 cm 8 items
  3. 50 cm 8 items
  4. 55 cm 8 items
  5. 60 cm 8 items
  6. 65 cm 8 items
  7. 70 cm 8 items
Minder
Rits Geschikt Voor

56 Items

56 Items