Bekijk alle ritsen die bestaan

Er zijn talloze manieren om een kledingstuk te sluiten, een veelvoorkomende sluiting is natuurlijk de rits. Ook daarin zijn er tientallen mogelijkheden. Bij Textielstad kun je voor ieder type rits terecht, in alle kleuren en lengtes. Nergens kun je terecht voor een snellere of voordeligere service! Heb je vragen over een bepaalde rits? Laat het ons weten, dan helpen we je graag verder ;).

Meer Info

Diverse soorten ritsen

Textielstad biedt een groot assortiment aan ritsen. Kunststof ritsen, waarin onderscheidt wordt gemaakt tussen spiraalritsen, profielritsen en blinde ritsen. In welke categorie een rits valt, heeft te maken met de vertanding. Daarnaast hebben we metalen ritsen in de collectie, jeans ritsen en andere soort blinde ritsen.

Ritsen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. De dikte van een rits wordt aangegeven met het getal 40 of 60. Zo staat s40 voor de vertanding van 4 mm breed en wordt met s60 een vertanding aangegeven met een breedte van 6 mm.

Daarnaast wordt er ook nog onderscheidt gemaakt tussen deelbare, dubbel deelbare ritsen en niet-deelbare ritsen. Deelbare ritsen zie je vooral terug bij jasjes, dubbel deelbare ritsen worden voornamelijk gebruikt bij langere (winter)jassen en niet-deelbare ritsen worden meestal in broeken of jurkjes gezet.

Ritsen kopen?

Bij Textielstad kun je snel en voordelig ritsen kopen. Bestel je voor 20:00 dan wordt het namelijk diezelfde dag nog verzonden. En bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis!

Toch op zoek naar een andere sluiting? Kijk dan ons hele aanbod aan fournituren hier!

Minder Info
Filteren
Filteren
Rits kleur
Minder
Merk
  1. Prym 2171 items
  2. Opti 93 items
Minder

2301 Items

Rits kleur

2301 Items

Rits kleur