Naaimachine tassen

Als geen ander weten we bij Textielstad dat je naaimachine van onschatbare waarde is (ongeacht wat voor type machine je hebt). Je machine wil je daarom natuurlijk ook zo goed mogelijk beschermen, tijdens het vervoeren maar ook bijvoorbeeld wanneer je hem wilt opbergen. Wij hebben in onze collectie diverse naaimachine- en lockmachinetassen. Bekijk onze mogelijkheden rustig op onze website, of kom een keertje langs bij ons in Tilburg om ze in het echt te komen bekijken!

Meer Info

De voordelen van een naaimachinetas

Onze naaimachine- en lockmachinetassen bieden gegarandeerd goede bescherming voor jouw machine(s). Daarnaast beschikken de opbergtassen over meerdere vakken en vakjes zodat je ook jouw belangrijkste accessoires erbij kunt opbergen.

Daarnaast biedt het buitenmateriaal van de meeste van onze tassen niet alleen bescherming tegen vuil en stof, maar ook tegen vocht. We hebben opbergtassen in verschillende afmetingen die daardoor bestemd zijn voor diverse machines. Op de website staan alle afmetingen aangegeven bij het product, maar je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel om ze te bekijken.

Onze brede collectie naaimachinetassen

Textielstad heeft een brede collectie naaimachinetassen. Van uni-kleuren, tot stipjes-designs of zelfs een denim-look. Daarbij hebben we ook trolleys. Deze rolkoffer vergemakkelijken het vervoer van je naai- of lockmachine natuurlijk al helemaal!

Op zoek naar een opbergtas voor je accessoires, in plaats van een naaimachine? Kijk ons hele aanbod aan opbergmogelijkheden hier!

Naaimachinetas kopen?

Jouw ideale opbergtas gevonden? Bestel hem voor 20:00, dan wordt ie vandaag nog verzonden, bij een bestelling vanaf 50 euro zelfs gratis!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

3 Items

3 Items