Onderhoud, Wassen & Drogen

Textielstad heeft het grootste aanbod van alles dat je nodig hebt bij het verwerken van textiel. Natuurlijk wil je van je zelfgemaakte outfit zo lang mogelijk genieten. Daarom hebben we ook een ruim assortiment van producten om je textiel te onderhouden, te wassen of te drogen. Heb je vragen over de producten? Vraag ons gerust! Wij zijn telefonisch bereikbaar, per mail of via de chat, maar natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom bij onze winkel in Tilburg!

Meer Info

Ruimste assortiment vind je bij Textielstad

Op deze pagina vind je onder andere pluisjesborstels. Hiermee kun je je kleding eenvoudig pluisvrij maken. Daarbij vind je bij ons ook vervangrollen voor de desbetreffende pluisjesroller.

Daarnaast vind je op deze afdeling onder andere een breigoeddroger van Prym. Dit handige hulpmiddel is ideaal om gebreide kleding en fijn wasgoed aan de lucht te drogen, zonder dat je het risico loopt dat de kleding krom trekt. Het biedt ruimte aan gewassen brei- of haakwerk met twee stevige netten met opstaande randen. Het heeft een diameter van 60 centimeter waardoor er meerdere items te drogen kunnen worden gelegd.

Voordat kleding kan drogen moet het natuurlijk eerst gewassen worden en ook daarvoor heeft Textielstad verschillende hulpmiddelen. We hebben wasnetten in diverse groottes. Deze waszakken of wasnetten worden gemaakt van een dunne, geweven stof en zijn er om kwetsbare kleding of knuffels te beschermen tegen beschadigingen door de wasmachine. De waszak wordt ook gebruikt om pluisvorming op kleding te voorkomen. Ook voor kleding met pailletten en kraaltjes en bh’s is een wasnetje aan te raden.

Wasnetje of pluisjesroller kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan wordt je pakketje dezelfde dag nog verzonden! Bij een bestelling vanaf 50 euro zelfs gratis binnen Nederland.

Minder Info

17 Items

17 Items