Rolmes & Snijden

Rolmes & Snijden

Rolmessen zijn een perfecte tool voor het snijden van stoffen bij het creëren van onder andere kleding, patchwork en quilten. Textielstad heeft een enorm aanbod aan fournituren en tools, waaronder ook diverse rolmessen en toebehoren. Bekijk het aanbod rolmessen hieronder, vereenvoudig zo nodig je zoekopdracht met het filter, of kom de tools in het echt bekijken bij ons in de winkel.

Meer Info

Wat zijn de voordelen van stof snijden?

Het voordeel van de stoffen snijden, in plaats van ze te knippen, is dat het snel en comfortabel resultaat oplevert. Daarnaast ontstaan er geen ‘kniphapjes’ en de lijnen, in combinatie met een speciale liniaal, worden ontzettend recht gesneden.

Toch liever knippen? Bekijk dan ons ruime aanbod aan (stof)scharen!

Het beste resultaat met Prym!

Om tot het beste resultaat te komen, en voor het behoud van je rolmes (en het behoud van je tafel) raden wij aan altijd een onderlegger of snijmat te gebruiken. Bij Textielstad hebben wij deze tools van het merk Prym, dat bekend staat om de kwalitatief goede producten.

Bestel je tools voor 20:00 en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden! Bij een aankoopbedrag vanaf 50 euro sturen wij het zelfs gratis. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe project.

Loop je tegen problemen aan tijdens het maken van je creatie? Vraag ons gerust om hulp! Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Merk
  1. Prym 25 items
  2. Suprena 1 item
Minder

26 Items

26 Items