Onderlegger & Snijmat

Onderlegger & Snijmat

Snijmatten of onderleggers zijn belangrijk voor het behoud van je rolmes, en natuurlijk ook voor het behoud van je tafel. Bij Textielstad hebben we snijmatten en onderleggers in diverse soorten en maten. Bekijk ons aanbod hieronder of kom ze een keertje in het echt bekijken in onze winkel. Daar staan we altijd voor je klaar met ons beste advies.

Meer Info

Divers aanbod onderleggers of snijmatten

Voor ieder project dat (uit)gesneden moet worden, hebben we bij Textielstad een passende onderlegger of snijmat. Ons assortiment bestaat uit diverse afmetingen en vormen, van klein tot groot. Daarnaast worden de afmetingen op de onderleggers ook aangegeven wat het werken ermee gemakkelijker maakt. Dat wordt gedaan in centimeter of, speciaal voor de quilters, met een inch aanduiding.

Toch op zoek naar ander materiaal? Bekijk dan ons volledige, uitgebreide aanbod aan fournituren.

Onderlegger of snijmat kopen?

De onderlegger met de afmetingen naar keuze gevonden? Bestel hem snel! Want bestel je voor 20:00, dan sturen wij het vandaag nog naar je op. Bij een bestelling vanaf 50 euro wordt het zelfs gratis verzonden.

Heb je vragen over knippen of snijden van je materialen? Stel ze gerust! Dat kan telefonisch, per mail of per chat, of persoonlijk in onze winkel in Tilburg. Daar staan wij zes dagen per week voor je klaar!

Minder Info

6 Items

6 Items