Naaimachinegaren

Voor het grootste aanbod van naaimachinegarens moet je bij Textielstad zijn! Met een keuze uit bijna 1000 verschillende garens en kleuren vind je hier altijd wel iets dat geschikt is voor jouw creatie. Bekijk alles hieronder online, of kom gezellig een keertje bij onze winkel langs in Tilburg om de collectie in het echt te bekijken.

Meer Info

De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Het grootste deel van ons aanbod allesnaaigaren (ook wel naaimachinegaren) is van het merk Amann-Mettler en Gütermann. Hoewel veel mensen zweren bij het garen van Gütermann doet het garen van Amann-Mettler hier zeker niet aan onder. De kwaliteit van dit type garen is erg goed, en het is ook nog eens - net als het garen van Gütermann - verkrijgbaar tegen een zeer scherpe prijs.

Heb je op deze pagina niet gevonden waar je naar op zoek bent? Kijk dan eens hier voor ons volledige aanbod!

Hulp of advies nodig? Textielstad helpt je verder!

Heb je vragen over de verschillende type garens, of over het verwerken ervan? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder. We zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of via de chat. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om bij ons langs te komen voor een persoonlijk advies.

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog verzonden wordt!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Materiaal
  1. Polyesther 451 items
Minder
Merk
  1. Amann 528 items
  2. Gutermann 614 items
  3. Prym 1 item
Minder

1143 Items

1143 Items