STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
SERAFLOCK

SERAFLOCK

Textielstad heeft veel lockgaren in het assortiment. Daaronder valt ook het Seraflock garen van het merk Amann. Deze hebben we in alle 30 kleuren op voorraad. Bekijk de hele collectie hieronder of kom gezellig een keertje langs bij onze winkel in Tilburg om alles in het echt te bekijken!

Meer Info

Wat is Seraflock garen?

Seraflock garen is garen van het merk Amann en is uiterst geschikt voor het naaien van rekbare naden in rekbare stoffen. Zo is het bijvoorbeeld heel goed bruikbaar voor het naaien van lingerie, badmode, T-shirts en andere rekbare stoffen. Het Seraflock garen is enorm elastisch en voelt daarbij ook erg zacht aan op de huid. Het garen is 100 procent polyester, volledig krimpvrij en makkelijk te reinigen.

Seraflock garen wordt zowel veel gebruikt op lockmachines als op coverlockmachines, voor het afwerken van elastische naden.

Toch op zoek naar een ander type garen? Bekijk hier ons volledige, uitgebreide assortiment!

Welke kleur garen is het meest geschikt?

Twijfel je over welke kleur garen het beste past bij jouw creatie? Wil je dat het garen het minst opvalt, dan kun je het beste een garen nemen in de kleur die het meest voorkomt in je stof. Dit kun je het beste bepalen bij daglicht om vergissingen te voorkomen. Is precies die kleur lastig te vinden? Neem dan één of twee tinten donkerder; een lichter stiksel valt namelijk veel meer op. Natuurlijk mag je ons ook altijd om advies vragen!

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

30 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

30 Items

per pagina
Aflopend sorteren