Borduurgaren

Op zoek naar borduurgaren? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres! In ons garen assortiment hebben we naast naaimachine- en lockgaren ook een breed aanbod aan borduurgaren. Bekijk ons volledige en uitgebreide assortiment hieronder of kom gezellig een keertje langs om alles in het echt te bekijken!

Meer Info

Wat is borduurgaren?

Borduurgaren is garen dat speciaal gemaakt is of met de hand wordt gesponnen voor borduurwerk en andere creatieve doeleinden zoals doorstikken en sierstiksels. Textielstad heeft wel meer dan 300 verschillende klosjes borduurgaren. Van het merk Amann hebben we Polysheen garen in ons assortiment. Dit is te gebruiken voor zowel machine- als handborduren. Dit polyester garen heeft een grote elasticiteit waardoor het draadbreuken voorkomt tijdens het borduren. Daarbij heeft het een grote lichtreflectie wat ervoor zorgt dat het een mooie, zijdeachtige glans heeft.

Van het merk Gütermann hebben we Sulky Cotton borduurgaren in de collectie. Dit garen, gemaakt van 100 procent katoen, is alleen verkrijgbaar in multicolor effect. Dit vezelrijk garen zorgt voor mooie en kleurrijke effecten. Het is naast borduren ook heel geschikt om machinaal mee te quilten.

Metallic borduurgaren

Naast bovengenoemden heeft Textielstad ook metallic borduurgaren. Dit is gemaakt van rayon en metaal en heeft een mooi, glimmend effect. Het garen is gemaakt van 45 % polyamide en 55 % gemetalliseerd polyester. Het is wel handig om er rekening mee te houden dat er voor dit garen meestal een speciale ‘metallicnaald’ nodig is.

In totaal is er bij Textielstad keuze uit wel meer dan 300 verschillende klosjes borduurgaren, met keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren.

Snel en voordelig!

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog met de post mee gaat! Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe project ;).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Materiaal
  1. Katoen 15 items
Minder
Merk
  1. Amann 336 items
  2. Gutermann 17 items
Minder

353 Items

353 Items