STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%

Tres

Textielstad heeft een grote variatie aan decoratief materiaal. Voor veel verschillende projecten hebben we bijvoorbeeld passend decoratief band. Zo hebben we ook diverse tresbandjes. Bekijk het gehele aanbod hieronder online, of kom een keertje langs bij ons in de winkel om ze in het echt te komen bekijken. Je bent altijd bij ons welkom!

Meer Info

Wat is tresband?

Tresband is afgewerkt band dat speciaal bedoeld is om de randen van je creatie mee af te werken. Veel van de bekende Chanel Tweed-jasjes worden bijvoorbeeld afgezet met wollen tresband.

We hebben de tresbanden in verschillende afmetingen. Van een minimale breedte van 10 millimeter tot een maximale breedte van 45 millimeter. Je besteld dit type band met rol.

Toch op zoek naar ander soort band? Bekijk dan de rest van ons aanbod.

Tresband kopen?

Het tresband gevonden waar je naar op zoek was? Bestel dan voor 20:00! Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling vandaag nog mee gaat met de post. Zo kun jij zo snel mogelijk beginnen met je nieuwe creatie ;). Bestel je voor minimaal 35 euro aan producten? Dan versturen we het zelfs gratis.

Heb je nog vragen over welk type band het beste past bij jouw creatie? Of heb je vragen over een specifiek product? Stel ze gerust aan ons! Wij helpen je graag verder. Dat kan telefonisch, per mail of via de chat. Natuurlijk mag je ook altijd bij ons langskomen in de winkel in Tilburg. Daar staan we zes dagen per week voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Minder Info