Satijnlint

Op zoek naar satijnlint? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres. Kies een satijnlint naar jouw gewenste kleur en breedte en bestel hem snel! Want voor 20:00 besteld, betekent vandaag nog verzonden!

Meer Info

Wat is satijnlint?

Satijnlint is een mooi basislint dat geschikt is voor onder andere het versieren van je creatie, of bijvoorbeeld voor het maken van mooie strikken voor op cadeautjes. Door de soepele structuur van het lint, laat dit zich makkelijk strikken. Daarnaast heeft satijnlint een luxe glans waardoor je creatie of je cadeautjes meteen een zeer luxe uitstraling krijgen. Een saaie verpakking wordt eenvoudig omgetoverd tot een waar presentje!

Bij Textielstad hebben we diverse satijnen linten in het assortiment. Van een minimale breedte van 3 millimeter tot een maximale breedte van 50 millimeter en allerlei afmetingen daar tussen in. Tussen de ruim 400 soorten satijnlinten zijn tientallen kleuren te vinden, zo zit er voor iedere creatie iets tussen dat geschikt is.

Het satijnen lint wordt bij bestelling geleverd op handzame rollen, of op een wikkel in kleine hoeveelheden. Je kunt het satijnen lint vervolgens eenvoudig knippen naar de gewenste afmeting met een scherpe schaar of kartelschaar. Door de strakke weving van het satijnen lint rafelt het niet.

Is satijnlint toch niet waar je naar op zoek bent? Kijk dan hier verder naar ons volledige, uitgebreide assortiment.

Satijnlint kopen?

Vragen over satijnlint, of over de verwerking ervan? Vraag ons gerust om hulp! Wij staan altijd voor je klaar. Zowel telefonisch, per mail of via de chat, en natuurlijk in onze winkel in Tilburg. Tot snel!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 385 items
Minder

389 Items

389 Items