STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Ruchband

Ruchband

Ruche band is heel decoratief te gebruiken als afwerking van kleding, kostuums of bijvoorbeeld tassen of kussentjes. Textielstad heeft een ruim aanbod aan diverse soorten band, waaronder ruche band. Bekijk het aanbod hieronder of kom eens langs bij ons in de winkel om het aanbod in het echt te komen bekijken.

Meer Info

Wat is rucheband?

Textielstad heeft decoratief ruche band in vrolijke kleurtjes en met een vrolijk blokjes motief. De ruche band bestaat uit een band die aan één kant of aan beide kanten mooi afgewerkt is met een geplisseerde ruffle techniek. Dit soort banden zijn allen elastisch waardoor je er bijna alle kanten mee op kunt en het daarnaast ook erg makkelijk te verwerken is.

Ben je toch op zoek naar een ander soort (decoratief) band? Bekijk dan ons volledige, uitgebreide aanbod.

Rucheband kopen?

Bij Textielstad kun je niet alleen voor een enorm ruim aanbod terecht, maar ook voor de snelste en voordeligste levering. Bestel je voor 20:00 dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij een aankoopbedrag van minimaal 35 euro sturen we het zelfs gratis naar je op.

Heb je vragen over de rucheband of over de verwerking ervan? Stel je vragen gerust bij ons! Wij helpen je graag verder :).

Minder Info