Klittenband & Velcro

Op zoek naar klittenband? Dan ben je bij Textielstad aan het goede adres! Bekijk ons aanbod hieronder of kom gezellig een keertje langs bij ons in de winkel!

Meer Info

Wat is Velcro?

Er bestaan twee verschillende soorten klittenbanden. Klittenband met een harde kant, wat ook wel paddenstoel-band wordt genoemd, en klittenband met een zachte kant. Dit wordt ook wel veloursband genoemd. Bij Textielstad is er klittenband verkrijgbaar in verschillende diktes: 16, 20, 25, 50 en 100 millimeter. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan kleur.

Textielstad heeft ook klittenbandsluiting in het assortiment, een makkelijke sluiting voor hobby- of modeprojecten.

De naam Velcro is afkomstig van de uitvinder van de klittenband: Georges de Mestral. De naam kwam tot stand door een samentrekking van de Franse woorden velours (fluweel) en crochet (haakje). De merknaam Velcro is in de meeste landen een handelsmerk, maar in veel talen zoals het Engels en Frans, is klittenband vooral gewoon onder die naam bekend.

Toch op zoek naar iets anders? Bekijk hier ons gehele, uitgebreide assortiment aan bandjes en lintjes.

Klittenband kopen?

De klittenband met de breedte en kleur naar wens gevonden? Dan kun je daarnaast nog kiezen of je een compleet pakketje wilt bestellen of los per meter. Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog meegaat met de post. Bij een bestelbedrag van minimaal 50 euro sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe. Nergens bestel je zo snel en voordelig als bij Textielstad!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 41 items
  2. Velcro 27 items
Minder

70 Items

Pagina

70 Items

Pagina