Boa, Marabou & Pompon

Boa, Marabou & Pompon

Bij Textielstad hebben we een ruim aanbod aan fournituren om kleding, tassen of interieur mee te decoreren. Op deze pagina vind je ons assortiment boa’s, marabou’s en pompons. Bestel je voor 20:00? Dan sturen we je bestelling dezelfde dag nog naar je op! Bij een minimaal bestelbedrag vanaf 50 euro zelfs zonder verzendkosten. Nergens bestel je zo snel en voordelig als bij Textielstad!

Meer Info

Wat zijn boa’s, marabou’s en pompons?

Een boa is een kledingstuk dat gemaakt is van veren. Het mode-item wordt losjes om de hals en nek gedrapeerd. Ook in onder andere revue-shows wordt veelvuldig gebruik gemaakt van boa’s vanwege hun theatrale effect, net als in het uitgaansleven waar de boa soms als decoratief of sierkledingstuk wordt gedragen.

Marabou’s zijn banden gemaakt van veren die je aan een kledingstuk kunt zetten ter afwerking, of voor een knutselwerk kunt gebruiken.

Een pompon is een decoratieve bal van zacht, kunstbont. Pompon’s zijn in veel kleuren, maten en varianten te verkrijgen. Van origine kan het gemaakt zijn van een breed scala aan materialen waaronder wol, katoen, papier, plastic, draad en glitter en soms veren. De bollen kunnen gebruikt worden ter decoratie voor bijvoorbeeld een muts of sjaal.

Toch op zoek naar andere fournituren? Bekijk hier ons gehele aanbod!

Hulp nodig? Textielstad staat altijd voor je klaar!

Heb je vragen over welke fournituren het beste pasten bij jouw creatie? Vraag ons gerust om hulp! Dat kan telefonisch, per mail of via de chat. Natuurlijk mag je ook altijd bij ons langskomen in Tilburg, daar staan we zes dagen per week voor je klaar ;).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Rico Design 10 items
Minder

44 Items

44 Items