Balein

Op zoek naar baleinenband? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres. Wij hebben baleinenband tegen de scherpste prijs! Bestel je voor 20:00? Dan verzenden wij je bestelling vandaag nog op. Bij een minimaal bestelbedrag van 50 euro sturen we het gratis naar je op. Zo ben je bij ons verzekerd van een snelle en voordelige aankoop!

Meer Info

Wat is baleinenband?

Baleinenband is een band dat gemaakt wordt van een soepel kunststof (polyamide) en wordt voornamelijk als versteviging gebruikt in kleding als hoepelrokken, hoeden en tassen. Het voordeel van dit band is dat het makkelijk te stikken is en geen eindstopjes nodig heeft.

Het baleinenband uit ons assortiment heeft een breedte van 8 of van 12 millimeter en is afkomstig van het merk Rigilene. Het band is in bijna iedere gewenste afmeting te bestellen.

Toch op zoek naar ander soort band? Bekijk dan ons gehele aanbod! 

Vragen over de verwerking van baleinenband?

Heb je vragen over de verwerking van baleinenband? Stel ze dan gerust aan ons, wij helpen je graag verder. Dat kan telefonisch, per mail of via de chat. Natuurlijk mag je ook altijd bij ons langskomen in onze winkel in Tilburg. Daar staan we zes dagen per week voor je klaar om je persoonlijk van advies te voorzien.

Minder Info
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.