Tassenband

Tassenband is een type band dat zeer geschikt is voor het maken van tassen. Bij Textielstad hebben we een breed assortiment van dit soort banden. Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling vandaag nog de deur uit gaat. Bestel je voor minimaal 50 euro? Dan sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe! Kun jij voordelig en zo snel mogelijk beginnen aan je nieuwe project ;).

Meer Info

Breed assortiment tassenband

Tassenband kan voor allerlei soorten tassen gebruikt worden. Zo ook voor bijvoorbeeld rugzakken en heuptassen. Maar het kan ook voor andere doeleinden ingezet worden. Het wordt ook gebruikt voor riemen en onder andere visgerei of hondentuigjes.

We hebben tassenband in tientallen kleuren, en in verschillende breedtes. Smallere bandjes van 25 millimeter breed, tot bredere banden van 40 millimeter.

Toch op zoek naar ander soort band? Kijk dan hier! Op zoek naar een ander type accessoire voor het maken van een tas? Kijk dan op deze pagina.

Hulp nodig? Textielstad staat voor je klaar!

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor band of welk type sluiting het beste past bij de tas die jij wilt gaan maken? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder! Dat kan telefonisch, per mail of via de chat, maar natuurlijk ben je ook altijd welkom om bij onze winkel in Tilburg langs te komen voor persoonlijk advies!

 

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 21 items
Minder

32 Items

32 Items