Bretels

Bretels

Bij Textielstad kun je terecht voor iedere creatie van A tot Z. Dus wanneer je bijvoorbeeld een mooi herenpak hebt gemaakt, kun je ook bij ons terecht om het af te maken met mooie bretels. Bekijk ons aanbod hieronder online of kom gezellig een keertje langs om alles in het echt te bekijken.

Meer Info

Wat zijn bretels?

Bretels zijn een accessoire die vooral in de herenmode voorkomen. Deze elastieken banden zijn ervoor om te zorgen dat de broek niet afzakt wanneer er geen riem gedragen wordt, al heeft het tegenwoordig ook vaak alleen een modieuze functie.

Bij Textielstad hebben we wel 60 verschillende bretels en sluitingen. In uni-kleuren en met printjes, van klassieke en traditionele varianten tot en met modieuze designs. Het aanbod is geschikt voor zowel volwassenen als voor kinderen.

Kwaliteit én duurzaamheid

Bij Textielstad bieden we alleen het beste van het beste, onze bretels zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit. Zij hebben een hoge elasticiteit, daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam. De certificering met het Oeko-Tex-label staat voor de naleving van de strengste milieunormen wat betreft fabricage, materiaalkwaliteit en afwerking.

De beste kwaliteit en service vind je bij Textielstad

Naast de beste kwaliteit biedt Textielstad ook de beste service. Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis. Ook voor vragen en opmerkingen kun je natuurlijk altijd bij ons terecht! Zowel telefonisch, per mail of via de chat, of gewoon bij ons in de winkel voor een persoonlijk advies.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

59 Items

59 Items