Navigatie
  • Sinds 1930
  • Ervaren team voor het beste advies
  • Een echte winkel
  • Familiebedrijf uit Tilburg
  • De grootste van Nederland

Veelgestelde vragen

Bestellen & Betalen

Bestellen & Betalen

Krijg ik korting of zijn er korting codes?

Textielstad heeft altijd scherpe prijzen en ep veel producten Groothandelsprijzen. Indien een product Groothandelsprijs heeft zie je dit bij de prijs info staan. Naast de toch al zo scherpe prijzen zijn er regelmatig leuke acties. Meld je aan voor de Textielstad nieuwsbrief en volgons op sociale media. 

Kan ik zonder internet en e-mail een bestelling plaatsen?

Dit is helaas niet mogelijk, er is namelijk een geldig e-mailadres nodig. Dit hebben wij namelijk nodig om de bestelbevestiging en de trackinginformatie naar toe te sturen. 

Kan ik telefonisch bestellen?

Dit is helaas niet mogelijk. Als je echter moeite hebt met het plaatsen van de bestelling, da helpen we je graag via de telefoon, mail of chat. We helpen je graag!

Kan ik van alle stoffen stalen bestellen?

Nee, helaas zijn niet van alle stoffen stalen beschikbaar. Je kunt wel van iedere stof vanaf 35 cm bestellen.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kan de bestelling altijd annuleren als wij het nog niet verpakt hebben. Neem gerust contact met ons op via de chat, mail of telefoon en dan kijken we wat mogelijk is.

Kan ik iets bijbestellen?

Dit kan natuurlijk gebeuren dat je iets vergeet bij te bestellen. Je kan altijd contact met ons opnemen en dan kijken wij of we iets voor je kunnen betekenen

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kan op verschillende manieren bij ons online betalen: via iDeal, Overboeking (vooruitbetaling), Sofort, Bancontact, PayPal en Creditcard.

Let op, bij een overboeking kan het langer duren, omdat wij de betaling dan eerst gaan controleren. Het kan 2-3 dagen langer duren voordat het pakketje verstuurd wordt.