Onze winkel is gesloten, voor 20:00 uur besteld is vandaag nog verstuurd! Meer info

Corona Update

UPDATE 27-3

Afgelopen week had de 'Feest-week' moeten zijn. Ons bedrijf, 90 jaar iets om trots op te zijn. We hadden het ons iets anders voorgesteld maar wat in het vat zit verzuurt niet... Een feestje houden we nog even in gedachten. Iets leuks om naar uit te kijken in deze onzekere tijden. Maar daar moeten we wel wat voor doen. Corona gaat niet vanzelf weg. WIJ moeten er MET Z'N ALLE iets aan doen. 

Om het coronavirus samen in te dammen en vanwege de veiligheid van jou en onze medewerkers is onze winkel tijdelijk gesloten. Hiermee hopen wij bij te dragen aan de beperking van de verdere verspreiding van het coronavirus. In deze onzekere tijden hebben we het beste voor met onze klanten, ons team en wij geloven stellig dat dit de juiste beslissing is.

De webshop blijft 24/7 open en je kunt gewoon jouw online bestellingen plaatsen. Wij hopen je binnen afzienbare tijd in goede gezondheid weer in onze winkels te kunnen ontvangen!


Online leveringen

• Onze webshop is 24/7 geopend.
• Wij stellen met onze vervoerders alles in werk om onze levertermijnen te halen. Helaas kan door extra drukte bij onze vervoerders de levertijd momenteel vertraagd zijn. Voor actuele informatie over de leveringen verwijzen wij door naar de websites van onze vervoerders: https://www.postnl.nl/corona 
• Zodra de zending wordt overgedragen aan de vervoerder ontvangt de klant een Track & Trace code waarmee de zending kan worden gevolgd.
• Voor de online bestellingen geldt: onze bezorgers leveren de goederen tot de deur, zullen geen handen schudden en niet om een handtekening vragen.

Klantenservice

• Onze Klantenservice ervaart momenteel grote drukte waardoor wij helaas niet alle vragen binnen de gewenste tijd kunnen beantwoorden. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om de vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. En laten we samen uitkijken naar het moment dat we elkaar weer zien in onze winkel in Tilburg.

Textielstad-Team